Ruilen en retourneren

Retourneren​

Wanneer een bestelling onverhoopt niet aan uw wensen voldoet dan kunt u het product/producten binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Omwille van hygiëne kunnen oorbellen niet worden geruild of geretourneerd.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product, ongedragen, onbeschadigd, met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Let op! Voor pakketten die die zijn zoekgeraakt in de post, zonder bewijs van verzending, kan ik geen verantwoordelijkheid accepteren. Daarom wordt geadviseerd om retouren met een track&trace terug te sturen.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@allerlei-31.nl.
Het verschuldigde orderbedrag zal vervolgens binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour worden teruggestort.

Garantie

De producten van Allerlei-31 worden met de grootst mogelijke zorg verpakt. Mocht het door u bestelde product toch beschadigd aankomen en/of gebreken vertonen, kunt u een beroep doen op de garantie. U heeft dan recht op reparatie, een nieuw product of geldteruggave.

Identiteit ondernemer

Allerlei-31
info@allerlei-31.nl
Telnr. 046-4856495

KVK 14079297
BTW NL1412.20.326B01

Het retourformulier kunt u hier downloaden.